Хотелски комплекс „Рожена“- Рожен

  • rojena
  • rojena2
  • rojena3
  • rojena4
  • rojena5
  • rojena6

Ако мечтаете за незабравима лятна почивка в планината, хотелски комплекс „Рожена“ може да осъществи вашите желания!

Скътан в китното село Рожен, комплексът е идеалното място за една спокойна ваканция в компанията  на любимите хора.

Ще бъдете настанени в просторна стая с удобно легло, телевизор, климатик и самостоятелен санитарен възел или в чудесен апартамент. При всички случаи ще се наслаждавате на прекрасна гледка- към старинното селце, към планината или към басейна- изборът е ваш.

Ще бъдете посрещнати от най-любезният персонал, който може да съществува.

Можете да обядвате в ресторанта, където се предлагат традиционни български ястия, а ако сте голяма група- вечерта можете да си спретнете страхотно парти в малката механа, предназначена само и единствено за гости на хотела- тя може да се ползва безплатно и с минимална консумация-  вие можете да си донесете алкохола и доброто настроение! От хотела ще ви осигурят музикална система и всичко необходимо за една незабравима вечер.

 Хладното лято в местността няма да ви попречи да ползвате басейна, където водата винаги е с приятна температура. Разбира се, това ще можете да направите напълно безплатно. Най-голямото предимство е, че за разлика от повечето места, тук ще можете да си спретнете вечерно къпане без да сте обезпокоявани от никого и без да се налага да плащате глоби. За вашата сигурност обаче спасителят се грижи от 18.00 часа.

Комплексът разполага и с детски кът, където забавленията за вашето съкровище са гарантирани.

Чудесно оборудваният фитнес и сауната също са на ваше разположение. 

Автомобилът си можете да паркирате  на безплатния паркинг на територията на комплекса.

 

Place Categories: Хотели and Хотели - 3 звезди

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни