Бар-ресторант „Дива“

  • diva
  • diva2
  • diva3
  • diva4
  • diva5

 Благоевград е малък град, на чиято територия обаче, поради двата престижни университета, намиращи се там, се подвизават множество студенти. Чудите ли се къде се хранят те, когато са изпили почти всичките си пари? Отговорът е ресторанти „Дивата“!

 Веднъж опитате ли ястията, предлагани там- ще се връщате отново и отново! Не само това.. Ще ви се иска да отидете до Благоевград, само за да хапнете набързо в „Дивата“. Две са заведенията в Благоевград с това име- и в двете работят изключителни готвачи- нито веднъж през дългото ми пребиваване в града не съм си тръгнала от там недоволна! 

 Персоналът и в двете заведения е съставен от изключително любезни и усмихнати хора, готови да откликнат на всяка ваша претенция. Това е място, където клиентът е най-важен. Ако много ви се яде нещо, което го няма в иначе изобилното меню, не се притеснявайте да попитате. Вероятността желанието ви да бъде изпълнено е огромна. Неведнъж съм хапвала там вегетарианско гювече, яйца по панагюрски или спагети с гъби- всичко това приготвено по мой избор. От традиционното меню бих препоръчала уникалните Френски спагети, ризотото със зеленчуци, салата Айсберг и още толкова много вкусотии! 

 Освен че храната е божествено вкусна, порциите са като в китайски ресторант!

 Интериорът в „долната“ Дива (бул. Васил Левски 13) е доста изчистен и непретенциозен. „Дивата“ в началото на парк Бачиново ( улица Катерина и Николай Хайдукори 42) превъзхожда с прекрасното местоположение- точно до реката, минаваща през града- прекрасен избор в летните горещини. 

 Която и „Дива“ да изберете, в никакъв случай няма да сгрешите. 

 Може би ще бъде интересно за вас да научите, че ресторантът е включен в престижната класация в областта „100-те национални кръчми“. Проверете сами, че мястото му там е заслужено!

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни