хотел „Luxor“ – Благоевград

  • lu1
  • luxor1
  • luxor21
  • luxor41
  • luxor51
  • luxor61

Търсите тихо и приятно място, където да отседнете по време на вашата отпуска? Хотел „Luxor“ е правилният избор. Семейният хотел е разположен в непосредствена близост до центъра на града, но същевременно е достатъчно далеч от шумния нощен живот, което ви позволява да се насладите на чудесна почивка, а когато пожелаете да се забавлявате ще ви отнеме само 10 минути (пеша) да стигнете до най-хубавите дискотеки и барове в града. Друго предимство на местоположението е, че за минути можете да се върнете стотици години на зад във времето като се разходите до  най-романтичният и стар квартал на Благоевград- Вароша. Там можете да посетите градския Исторически музей (изключително богат, имайки предвид размерите на града), както и черквата „Въведение Богородично“.

Атрактивният аквапарк на Благоевград всяка година отваря врати на първи юни и ако решите да отседнете в хотел „Luxor“ ви отнеме само няколко минути да стигнете до там.

Хотелът разполага с 15 добре обзаведени стаи- във всяка от тях има удобно голямо легло, мини бар, гардероб, бюро, климатик и телевизор. Безплатният интернет също е на ваше разположение. Стаите са светли и просторни а хигиената е винаги отлична.

Ако имате нужда можете да се възползвате и от перални услуги, химическо чистене и гладене (срещу допълнително заплащане).

 Всеки ден в лобито на хотела се сервира закуска и страхотно кафе.

Това не е всичко. В хотелът се намира най- добрият салон за красота в града- за вашият неотразим външен вид ще се погрижат невероятни специалисти и то на страхотни цени.

 И ако по време на вашият престой възникне проблем не се притеснявайте да се свържете с персонала- усмихнати млади хора, които разбират от своята работа и са на разположение 24 часа.

Единственият недостатък е, че хотелът няма паркинг, но винаги ще намерите безплатно място за паркиране в близост.

Place Categories: Хотели and Хотели - 3 звезди

Подобни Местенца

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни